Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítségre lenne szükségem a matematika házi feladatban.

Főoldal » Középiskola » Matematika
313
Az f(x), a g(x) és az a, b pontokban állított az y tengellyel párhuzamos egyenesek egy síkidomot határoznak meg. Készítsen ábrát és határozza meg a síkidom területét.
f(x)=sin(2x) és g(x)=sin(x), a=0 b=π/2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nem értem a feladatot. Légy szíves magyarázd meg:
0

Szia!

Én igy értelmeztem, a rajzért meg a szinezésért bocsi amiért ilyen nyomira sikerült

-S.R.
1