Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Érettségi

Főoldal » Középiskola » Matematika
1325
Andrásnak háromszor annyi pénze van,mint Béla pénze felének a kétharmada. Melyiküknek van több pénze?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
(1/2)*(2/3) = 2/6

András: 3*(2/6x) = 6/6x = x
Béla: x

Egyenlő pénzük van

-----------
Ha helyesnek véled, jelöld megoldásnak
0

Andrásnak és Bélának ugyan annyi pénze van.
0