Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Százalékszámítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
838
Kovács úr nettó 12%-os fizetésemelést kapott,így 9000 Ft-tal visz haza többet,mint eddig. Mennyi most Kovács úr fizetése?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x*12/100=9000 *100
x*12 = 900000 /12
x = 75000

75000 a régi fizetése, most már 84000 Ft



--------------
Ha helyesnek véled, jelöld megoldásnak!
Módosítva: 9 éve
0