Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora áram folyik az 100W os gépben 230 v esetén? SOS

Főoldal » Középiskola » Fizika
456
Mekkora áram folyik az 1200W-os gépben 230V esetén? SOS
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
P = U*I --- > I = P/ U = 1200 W / 230 V = 5,22 A áram folyik
0