Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítene?

Főoldal » Középiskola » Matematika
302
Oldja meg az egyenletet! A megoldást két tizedesjegyre kerekítve adja meg.
8·(x+6)-3·(7-4·x)=0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
8(x+6)-3(7-4x)=0
8x+48-21+12x=0
20x+27=0 /-27
20x=-27 /:20
X=-1,35
0