Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Érettségi

Főoldal » Középiskola » Matematika
695
Mivel egyenlő az alábbi kifejezés, ha a = -1/4 , b= 3/2 ,(a+b)²-(a-b)²/b ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
(-0,25+1,5)2-(-0,25-1,5)2/1,5=
1,56-2,5/1,5=-0,62

------------
Ha helyesnek véled, jelöld megoldásnak!
Módosítva: 9 éve
0