Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek- csonkagúla, csonkakúp

Főoldal » Középiskola » Matematika
1067
Számítsuk ki a szabályos négyzet alapú csonkagúla felszínét és térfogatát a megadott adatokból!
a, Az alapél hossza a=14 cm, a fedőél hossza: c= 9cm, a test magasság: m= 10.
b, Az alapél hossza a= 26 cm, a fedőél hossza c= 15cm, az oldallap magasság: m=8 cm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. Csak a szabályba kell helyettesíteni. :)
Módosítva: 5 éve
0