Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet megoldás

Főoldal » Középiskola » Matematika
521
1,A=3³+2·3²
2,B=11·log₂16
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A=3³+2·3²
A=27+2*9
A=27+18
A=45

/rendezések
11log₂(4)
B=4*11
B=44

------------
Ha helyesnek véled, jelöld megoldásnak!
0