Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
300
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

5
Szia ha még mindig kellene a segítség akkor megoldom!
0

A= - 30
B= 38
C=30
D=7,07142......
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

Remélem tudtam segíteni ❤️
0