Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletrendszer megoldása

Főoldal » Középiskola » Matematika
972
2x+xy+2y=0
x2-xy2=-2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Also egyenletbol kifejezed x-et: x*(x-y2=-2
Ha ez megvan akkor rendezed: x=-2/x-y
Fentre behelyettesitesz es kesz is kiszamolod y-t utana x-et
0