Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek S.O.S

Főoldal » Általános iskola » Matematika
400
1, Hetedrésze a 13. Melyik szám ez?
2, A szám ötszörösénél 4-gyel kisebb a 201. Melyik számra gondoltam?
3, A hatszorosa 282, melyik szám ez?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1) 1/7=13
7/7=13*7
=91

2)
5x-4=201 /+4
5x=205
x=41

3) 6x=282 /6
x= 47
1

3) a szám 47
-1