Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek!

Főoldal » Középiskola » Fizika
362
Egy 2000 N/m rugóállandójú rugót 0.2 m-rel megnyújtottak. Mennyi lett a rugalmas energiája?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
k=2000N/m
delta x=0,2 m
F=?
F=400 N
0