Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika algebra

Főoldal » Középiskola » Matematika
361
csatoltam a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem. Ebben a videómban magyarázom is. Megtisztelsz, ha majd megnézed:
https://www.youtube.com/watch?v=b_BUM6bnWkE&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj&index=2
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
Módosítva: 5 éve
0