Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika. 9/G SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
397
Képben csatoltam.
Sürgős lenne.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Készítem.
Egy pont rajta van egy alakzaton, ha a pont koordinátáit behelyettesítve
az alakzat egyenletébe, az egyenlőség fenn áll.


e(x)-nél

5=3*(-29 -8
5 = -6 -8 nem egyenlő, tehát nincs rajta.
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet. e(x) helyére a második koordinátát, az x helyére az elsőt helyettesítsd.
Módosítva: 5 éve
1

Készítem.
Egy pont rajta van egy alakzaton, ha a pont koordinátáit behelyettesítve
az alakzat egyenletébe, az egyenlőség fenn áll.


e(x)-nél

5=3*(-29 -8
5 = -6 -8 nem egyenlő, tehát nincs rajta.
0