Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika Függvényekről

Főoldal » Középiskola » Matematika
1633
Szép estét kívánok mindenkinek!
Nekem igazából lenne egy rakatnyi házifeladatom amit sajnos egyedül képtelen vagyok elvégezni időhiánynak köszönhetően, rengeteget tanulok érettségire és megköszönném, ha valaki segítségemre lenne, mellékelten csatolom a feladatokat, előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeket, további kellemes estét kívánok mindenkinek!
Üdv, József
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sürgős, segítség, függvény, szöveges, függvények, Matekamtika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

11
Itt mesélek függvényekről:
https://www.youtube.com/watch?v=otT4aUmlOIE&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=15

https://www.youtube.com/watch?v=rM-BVsfIvVI&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=9


1.
a.) A függvény, hozzárendelés szabálya, hogy mindenkihez rendeljük hozzá az anyukája darabszámát. Igy egy f(x)= 1 függvényhez jutunk.
Az értelmezési tartomány az édesanyák hamaza
Érték készlet az 1.

b.) Geometriai függvények az eltolás, tengelyes tükrözés stb.

ÉT: ponthalmaz
ÉK: ponthalmaz

ERRŐL IS MESÉLEK!!!
https://www.youtube.com/watch?v=4wV6gOubwio&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=7
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
Egyenes arányosság, de csak pozitív egész számok halmazán van értelmezve. Nem veszunk fél tojást a piacon. :D
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
1

Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
Módosítva: 5 éve
1

Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1