Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kerlek segits, 11.o. emelt matek feladatok!!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
496
Sziasztok. Aki tudja, kerem segitsen ebbe, emelt matematika fakultaciora (11.o.) kene, igy szeretnem ha mindent reszletesen, szepen levezetve el tudnad kuldeni.
Ha tudod, GeoGebraval is abrazold, azt nagyon megkoszonom.
Mindenki valaszat megnezem es azt jelolom meg megoldasnak ami tenyleg szepen le van vezetve. Az okom, hogy nem en csinalom, azaz hogy jelenleg 3 temazarot irok holnap es nincs idom erre is. Koszonom szepen elore is segitseged!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem Ha beütöd a nevemet a youtube keresőbe és mellé írod, hogy emelt szintű érettségi, akkor elméletet és példákat is magyarázok. :)

Érdemes megnézned: https://www.youtube.com/watch?v=SLgO_-kG7X4&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj&index=6

És ha lesz időd ez is meg kellene nézned.
https://www.youtube.com/watch?v=L8MkiERoJKI&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
Az első feladathoz ötlet:
A zárójelben levő ügyre vezess be új ismeretlent. :)
Módosítva: 5 éve
1