Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Zene

41
irjál alex velearol
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Ének/zene

Válaszok

2
Amanda Ava Koci (Milwaukee, Wisconsin, 1994. február 16. –), művésznevén Ava Max albán származású amerikai énekesnő-dalszerző. Miután több amerikai államban is próbálkozott zenei karrierje beindításával, 2016-ban végül leszerződött az Atlantic Records kiadóhoz, ahol 2018 augusztusában kiadta a Sweet but Psycho című dalát. A kislemez meghozta neki az áttörést jelentő sikert, miután 22 országban vált listavezetővé, köztük az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztriában, Svájcban, Svédországban, valamint Új-Zélandon. Míg Ausztráliában a második helyig jutott, az amerikai Billboard Hot 100-as listán a tizedik pozíciója volt a legmagasabb. Debütáló stúdióalbuma, a Heaven & Hell 2020. szeptember 18-án jelent meg.
1

Alex Velea
Alexandru Ionuț Velea, művésznevén Alex Velea (Craiova, 1984. május 13. –) román televíziós személyiség, popénekes és zeneszerző, a Star Factory tehetségkutató műsor győztese.[1]
Életrajz
1984-ben született Craiovában, Romániában. Már kiskorában elkezdett érdeklődni a zene iránt. 16 éves korától klasszikus zenét tanult 4 évig.

Zenei karrier
0