Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek Házi..

Főoldal » Középiskola » Matematika
265
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem.
A harmadik a legkönnyebb. Mindkét oldalt köbre emeled és:

4x - 5= 1- 2x
6x = 6
x= 1

Ell: köbgyök alatt mínusz 1 = köbgyök alatt mínusz 1
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0