Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
434
Két testet ugyanazzal a v0

= 20 m/s sebességgel hajítunk függőlegesen felfele t=2s időkülönbséggel egyiket a másik
után. Mennyi idő múlva találkoznak? Ábrázold ugyanabban a koordináta rendszerben a két test mozgásának út-idő,
hely idő, sebessg-idő és gyorsulás-idő grafikonjait.
10

4. Hányszor nagyobb az a vízszintes távolság, amelyre egy súlydobó eldobná a súlyt a Holdon a földi távolsághoz viszo-
nyítva? gF

=9,8 m/s2, gH=1,6 m/s2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, fizika, gyorsulás, mozgás, Kinematika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

4
Nekiálltam
0

4) 6,125-ször nagyobb
0

3
0

gyorsulás-idő
Módosítva: 5 éve
0