Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
412
Egy autó A városból B városba 5 óra alatt jut el. Visszafelé, mivel 18 km/h-val gyorsabban halad, csupán 4 órát vesz igénybe az utazás. Milyen távol van A város B várostól?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
5*x=4*(x+18)=4x+72 /-4x
x=72 km/h
s=72 km/h * 5 h = 360 km
0