Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
406
Két város között a 350 km utat egy vonat 3 óra 10 perc alatt teszi meg.Jegyezd fel ezt az utat és időt fizikai jelekkel!
ÚT= =
Idő= =

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Út = s = 350km
Idő = t = 3ó 10p
1