Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia-Fizika feladat

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
386
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
a)
102 t /8h = 12,75 t/h

c)
A 8,5 kg leválasztott por a 98%, akkor
x=100*8,5/98= 8,67 kg a 100%.

8,67kg/8h=1,08 kg/h

b)
8,67-8,5=0,17 kg
0,17kg/8h=0,02125 kg/h
1