Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Igaz,Hamis

Főoldal » Általános iskola » Matematika
4502
1,Minden deltoidnak pontosan két hegyesszöge van
2, Minden háromszögnek van olyan szöge,amelyik legalább60°-os
3,Bármely két természetes számra teljesül,hogy ha a szorzatuk páros,akkor az összegük is páros
4,Minden konvex hatszögnek 10 átlója van
5, Minden négyzet deltoid
6, Van olyan háromszög,aminek a magasságpontja az egyik csúcsára esik
7, Van olyan racionális szám,amelynek négyzete kisebb a számnál.
8, 81 db olyan kétjegyű szám van,amelynek számjegyei különbözőek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

8
1,hamis
2, igaz
3,hamis pl 2*3
4,hamis mivel az átlók száma: n*(n-3)/2n*(n-3)/2
5, igaz
6, igaz
7,hamis
8, igaz
0

1.H (konkávnak 3) 2.H 3.H (3x4=12 3+4=7) 4. szerintem csak 9... 5. persze 6. igaz (derékszögű) 7. ilyenben sose voltam jó de sztem igaz.... 8. igaz
Remélem jó és tanulsz is belőle v legalább érted.....
0

1.H (konkávnak 3) 2.H 3.H (3x4=12 3+4=7) 4. szerintem csak 9... 5. persze 6. igaz (derékszögű) 7. ilyenben sose voltam jó de sztem igaz.... 8. igaz
Remélem jó és tanulsz is belőle v legalább érted.....
0

Eléggé későn írom, de a 7.-re igaz a válasz. Mivel racionális számról van szó, ezért vagyok például a 0.5-öt. A 0.52 = 0.25.
0.5 > 0.25, azaz találtunk olyan számot, melynek négyzete kisebb, mint maga a - racionális - szám.
1

Eléggé későn írom, de a 7.-re igaz a válasz. Mivel racionális számról van szó, ezért vagyok például a 0.5-öt. A 0.52 = 0.25.
0.5 > 0.25, azaz találtunk olyan számot, melynek négyzete kisebb, mint maga a - racionális - szám.
1

Eléggé későn írom, de a 7.-re igaz a válasz. Mivel racionális számról van szó, ezért vagyok például a 0.5-öt. A 0.52 = 0.25.
0.5 > 0.25, azaz találtunk olyan számot, melynek négyzete kisebb, mint maga a - racionális - szám.
0

Eléggé későn írom, de a 7.-re igaz a válasz. Mivel racionális számról van szó, ezért vagyok például a 0.5-öt. A 0.52 = 0.25.
0.5 > 0.25, azaz találtunk olyan számot, melynek négyzete kisebb, mint maga a - racionális - szám.
0

Eléggé későn írom, de a 7.-re igaz a válasz. Mivel racionális számról van szó, ezért vagyok például a 0.5-öt. A 0.52 = 0.25.
0.5 > 0.25, azaz találtunk olyan számot, melynek négyzete kisebb, mint maga a - racionális - szám.
0