Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd ki az a és b menyiséget aranyat

Főoldal » Középiskola » Matematika
337
a) a=12cm és b=18cm b) a= 340cm² és b=170cm² c) a=4cm és b=2dm e) a=1,25 kg és b=225g d) a=18000cm³és b=15dm³ f)a=3600cm²és b=0,48m²
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Köszönőm szépen eloreis
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
1

Csatoltam képet.
1