Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Írd fel az a és b számok aranyat és számítsd ki minden esetében az arany erteket

Főoldal » Középiskola » Matematika
392
a) a=48 b=36 c) a=75 b=200 d) a= 0,009 b =0,9 f) a=1,69 b=2,6
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
1

Csatoltam képet.
1