Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
1241
20 kg tömegű 0 °C hőmérsékletű jég és 15 kg 0 °C hőmérsékletű víz
keverékét mennyi 100 °C-os vízgőz hozzákeverésével lehet 60 °C
hőmérsékletre melegíteni., ha cv = 4200 J/kg∙K, Lo = 3,34∙105
J/kg, Lf
=2,25∙106
J/kg?

Köszönöm előre is a segítséget, mert nekem ez kinai
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
Nekiálltam
1

6,41 kg 100 ⁰C-os vízgőz
1