Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sorozatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
381
Határozzuk meg a következő sorozatok első hat tagját

Most kezdtük el venni a sorozatokat, és egyáltalán nem értem
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Készítem.
Ha szeretnéd érteni, érdemes ezt a videómat megnézned.
https://www.youtube.com/watch?v=bvbGyv5v3S8&list=PLwXxAxAEOlGg981HeeuaSl_WoflUNqhoW&index=3
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. A 6. tagot n=6 behelyettesítéssel neked hagytam. Legyél ügyes.
Módosítva: 5 éve
0

Én visszább mennék a magyarázatban:
https://www.geogebra.org/m/jguyzxuu
0