Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS MATEK

Főoldal » Általános iskola » Matematika
329
Csak ki kéne számolni levezetéssel.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3/7*5= 15/7
5/8*7= 35/8
7/5*8= 56/5
7/8*6= 42/8
7/18*27= 189/18
24/36*15=360/60= 10
7/8*8= 56/8
7/8*4= 28/8
6/9*3= 18/9
9/36*12= 108/36= 3
72/45*5= 360/45= 8
72/18*0= 0/18= 0
Remélem érthetően leírtam.
0