Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kellene egy kis segítség a fizika háziban.

Főoldal » Középiskola » Fizika
385
2.) A nitrogén gáz nyomása 32N/cm2, hőmérséklete -28 C fok, és térfogata 6400 cm3, MN2=28g.Mennyi az: n, m,Eb,Eö1, v?3.) A héliumgáz nyomása 74 N/cm2, hőmérséklete 68 C fok, és térfogata 48000 dm3. MHe= 4g. Mennyi az:N, m1,E1, és a sűrűség?


3.) A héliumgáz nyomása 74 N/cm2, hőmérséklete 68 C fok, és térfogata 48000 dm3. MHe= 4g. Mennyi az:N, m1,E1, és a sűrűség?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, Gáz, állandó, Sűrűség
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
így van
0