Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS kérlek segítsetek

180
Szia nekem a bekarikázott feladat B megoldására lenne szükség csatoltam fotót is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Angol
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

3
Ehhez látni kellene a szöveget is. :)
0

Itt van a hozzá tartozó szöveg amit eggytalán nem értek hogy miről szól
Módosítva: 3 éve
0

1. universities
2. 81%
3. play video games
4. young people
5. brazilian

A fordítás (nagyjából) ilyen:

Az üzletemberek egész nap emaileket küldenek és kapnak. Az egyetemek gyakran küldenek fontos emaileket a hallgatóknak a képzéssel kapcsolatban, szóval a diákoknak fontos az, hogy mindig ellenőrizzék a postaládájukat, és kapcsolatban maradjanak (a sulival). Viszont az átlagos ember a leveleit egy nap csak 1x-2x nézi meg.

A tinik 97%-a játszik videójátékokat, akár számítógépen, játékkonzolon vagy okostelefonon. A fiatal felnőtteknek, 29 éves kor körül is még a 81%-a játszik. Ahogy az ember egyre idősebb lesz, egyre ritkábban játszik videójátékokkal.

A mobiltelefon használata viszont megváltoztatott mindent. Természetesen az emberek a telefont hívásra használják, de a fiatalok rengeteg üzenetet is írnak. A telefonhasználat fő oka mégis az, hogy megnézzük rajt az időt, a karóra helyett.

A közösségi oldalak, mint például a Facebook vagy a Twitter a részei a mindennapi életünknek, és jó módja annak, hogy kapcsolatban maradjunk másokkal. Kb. 1 milliárd ember használja a közösségi oldalakat világszerte, és egy átlagos embernek kb. 200 internetes barátja/ ismerőse van. A lista élén Brazília áll, egy átlagos brazilnak 400 ismerőse van.


Remélem hogy ez így már hasznos lesz, és a válaszok is jók lesznek. Ha igen, akkor légyszi jelöld majd be megoldásnak. :) Talán a fordítás is egészen szöveghű maradt.

Üdv, Sebi
0