Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1003
Egy egyenes körhenger alaplapjának átmérője 4 cm, alkotója 3 cm hosszú. Számítsd ki a felszínét, térfogatát!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A felszíne: A = 2r2 π + 2rπm
Térfogata: V = r2πm
Ekkor A= 20π
és V=12π
Módosítva: 9 éve
1