Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat kérlek tudnátok segíteni,

Főoldal » Középiskola » Matematika
330
Köszönöm előre is, a képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Készítem!
0

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
Csatoltam képet. Az adott vektor kezdőpontjából a végpontba az a és b irányokban kell eljutni.
Ha van kedved, érdemes megnézni:
https://www.youtube.com/watch?v=xkUd685s3-w&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=14
Módosítva: 5 éve
1