Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
392
A 3 darabb fügvényt jellemezd egy közös táblátatban. y=x2+3 y=(x-4)2 y=lx-2l
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

5
Nekiálltam
0

Készítem
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0