Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kocka téglalap hasáb

Főoldal » Középiskola » Matematika
340
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Segítség ma délig kell beadnom.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
1

Mivel alkst megoldotta a példát, csak egy rajzot küldök hozzá, hogy jobban lásd. :)
Ebben a videómban ezt a típust is magyarázom. Megtisztelsz, ha megnézed.
https://www.youtube.com/watch?v=dz_8KBYTiG8&list=PLwXxAxAEOlGhNkPDGrUa--Ry3UpFYL2rE&index=2
Módosítva: 5 éve
1