Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol. Fordítás

225
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
A - Urban Angel
Az Urban Angel minden nap nyitva van reggelire és korai ebédre/késői reggeli/villásreggeli, kávé és süti, ebéd és vacsora. Ha nem akarsz leülni és enni tudsz kevesebbet fizetni és elvinni az ételed. Az étel egészséges és asztalok vannak bent és kint.
B - The elephant house
Ez a kávézó népszerű a turisták körében mert J K Rowling itt kezdte el a Harry Potter könyvek írását. Kiváló kávét szolgálnak fel, és láthatod a nagy és kicsi elefántok gyűjteményét amikor ott vagy. Van még itt harapnivalók választéka is.
C- Two thin laddies
Egy nagyon barátságos család futtatja ezt a kávézót és a házi készítésű étel finom. Ez egy nagyon nyugodt és pihentető hely, és nagyon privát is. Vegetáriánus ételek elérhetőek, és vannak magas székek a gyerekeknek.
D - Choco-Latte
Ez valójában egy édesség bolt egy kis területtel hátul hogy a vásárlók kávét igyanak. Csodálatosan árulnak édességeket és tortákat, és mindenhol csokoládé van. Ideális szülinapokra és minden elég olcsó.
E - Kilimanjaro coffee
Ez a kávézó a legjobb kávék közül kínál Edinburghban. Később nyílik ki mint a legtöbb más kávézó és mindig foglalt. Van itt egy kényelmes kanapé és sok asztal és szék. Az étel is fantasztikus.

Szia remélem segítettem :)
0