Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitsetek legyszi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
255
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Az arányok összege 8+6=14
42/14=3 --> egy egység = 3évvel
8*3=24
6*3=18

Tehát 18 éves a fiatalabb.
0