Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
304
360 t gabonát 3 gazda között 2:3:4 arányba osztjuk el. Mennyi jut egy gazdának.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
S.o.s.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2+3+4=9

360:9=40t

2•40=80t jut az első gazdának
3•40=120t jut a második gazdának
4•40=160t jut a harmadik gazdának
Módosítva: 5 éve
2