Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Határérték meghatározása

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
417
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

3
Készítem. Ebben a videómban magyarázom a legfontosabb határértékeket.
https://www.youtube.com/watch?v=IRKmPUh8_7E&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=13
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
Ezt ne tedd ki újra, majd ma még megcsinálom. De a videómban mutatok mintát. :) :D
Módosítva: 5 éve
1