Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

8.os matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
326
Kérlek segítsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Szia! Nincs rajta a feladat vége!
0

Csatoltam képet.
0

Szia! Mindjárt közben nézem a másik képet.
2012-ben 12 éves, tehát 2000-ben született.
2000
(Az egyenlet azért így, mert így a kettő egyest ki is lehet húzni.)
12=x-1+x+x+1
12=3x /:3
4=x
A számok 3, 4, 5

A telefon szám:
2000345

Igen, fel tudja.

(Mondjuk ezt meg is jegyezhette volna, a helyett, ha már erre az egészre emlékszik, csak a számokra nem. Én is mindig matek szöveges feladatot írok, ha valamit meg kell jegyezni, mert az könnyebb.)
Módosítva: 5 éve
0