Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

8.os matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
312
Kérlek segítsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
22. 4 adag+3 adag+2 adag = 9 adag
P-nek a 4 adag=12 db
Így 1 adag =3db
Így 9 adag 9*3=27 db

23. Feri F db-ot, Tomi T db-ot fogott.
T=F*4/5+3
Kidobás után Ferinek F-4.
T+F=17
F*4/5+3+F-4=17
F+4/5F=9/5F
9/5F+3-4=17
9/5F-1=17
9/5F=18
9F=90
F=10
T=F*4/5+3=10*4/5+3=40/5+3=8+3=11
0