Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lineáris függvények házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
445
Sziasztok! Ebben kérnék egy kis segítséget :-)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
feladat, Matematika, függvény, házi, lineáris, táblázat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem. Ebben a videóban a lineáris függvényről mesélek.
https://www.youtube.com/watch?v=rM-BVsfIvVI&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=9
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. Ha megnézed a videóm, rájössz majd. :)
Módosítva: 5 éve
1