Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Százalékszámítás,valószínűség,statisztika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
307
Csatoltam képet!
Aki tudja légyszíves írja le lépésről-lépésre!
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem.
0

(1) 4*3*2*1=24
(2) 1*3*2*1=6
(3) 18/24=3/4
0