Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
377
a) Lehet-e a 2, a 10 és a 14 ugyanannak a számtani sorozatnak a tagja?
b) Lehet-e a₁ = 2, a₉ = 10 és a₁₅ = 14 ugyanabban a számtani sorozatban?

Levezetéssel kellene, előre is köszönöm a segítséget! :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, feladat, szöveges
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet. Az a.) részt tedd ki újra. Köszi. :)
Módosítva: 5 éve
1