Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszi segítsetek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
310
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

Hétfőn: Piacra vitt: 2láda = 2*30kg =60kg-ot, Eladott: 60*95%=(60*95)/100=57kg-ot
Kedden: Piacra vitt: 3láda =3*30kg =90kg-ot, Eladott: 4/5*90=72kg-ot, Maradt: 90-72=18kg
Szerdán: Pacra vitt 1,5láda =1,5*30=45kg-ot, Eladott: 45-8=37kg-ot, ami 37/45=0,8222=82,2%
1