Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hang Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
383
Feldat:
Mennyi idő alatt ér hozzád a barátod füttyjele, ha 1 km távolságra volt tőled? Chang = 340 m/s
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, hang
1
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Ez egy sima egyenes vonalú egyenletes mozgás.
s = 1000 m
v = 340 m/s

t = s/v alapján ki tudod számolni.
0