Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszi segítsetek SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
306
Légyszi segítsetek SOS
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Segítsetek légyszives
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Külön rakd fel a képeket, mert nagyobb eséllyel és gyakrabban válaszolnak rá
1. képet megoldom mert most csak arra van időm
a=6
Négyzet területe= a²
T=a²
T=6²
T=36
1