Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
360
A csatolt fügvénynél vizsgáljuk a szélsőértékhely és monotonitási szakaszokat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
Készítem.
Két videómban is magyarázom a teljes függvényvizsgálatot. Kicsit rondák, de ha van kedved megnézni, megtisztelnél vele. :)

https://www.youtube.com/watch?v=2G203Mhf0DA&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=18

https://www.youtube.com/watch?v=nCV9k-ICOpM&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0