Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Középiskola » Fizika
451
Körmozgás

Mekkora a kerületi sebessége a nagymutató végpontján ücsörgő légynek, ha a nagymutató hossza 10 cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
r = 0,1m
T = 3600s

v = 2*r*π / T alapján kiszámolható.
0