Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tud segiteni sos

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
985
Határozd meg x, y, z értékét, ha:
y= a legnagyobb egyjegyű prímszám
z = −3 − (5 −11)
x = ........... y = ........... z = ...........

Az alábbi két kifejezés közül melyiknek az értéke a nagyobb? Számolással indokold
válaszodat!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
y= a legnagyobb egyjegyű prímszám
ezért
y=7

z = −3 − (5 −11)
Ha tényleg ez az értéke, akkor
z=-1

x = ........... y =7 z = -1.

De az x-re nincs szabály?????
Kommentbe írd meg
Módosítva: 5 éve
0