Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tud segiteni

Főoldal » Középiskola » Matematika
350
Téglalap oldalai : 6cm és 3,8cm.
Számítsd ki a téglalap kerületét és területét és váltsd át !
(segítség: K=2(a+b), T=a*b )
K=…………….cm=…………….mm=………………m
T=…………….cm2=…………..mm2=…………….dm2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!
a=6cm
b=3,8cm
K=2(6+3,8)=2*9,8=19,6 cm = 196 mm = 1,96 dm =0,196 m
T=6*3,8=22,8 cm²= 2280 mm² = 0,228 dm²
0